'A tope amb la vida', el nou disc d'Oques Grasses
Per Redacció
Publicat el 28 de maig 2021

Oques Grasses ho han tornat a fer. I no era fàcil. Encarar un nou disc quan Fans del Sol (2019) s’ha transformat en el disc contemporani més escoltat de casa nostra era tot un repte. Però els osonencs carregats d’ofici, talent i molta carretera tornen amb un cinquè treball esplèndid que han titulat A tope amb la vida.

Produït per Justin Delasiembra, el nom artístic de la parella de productors Josep Montero -cantant, compositor i lletrista- i Joan Borràs -teclista-, junt amb el talent instrumental de la resta els Oques Grasses, han parit deu cançons que tornen a ser deu hits instantanis.


El nou treball arriba en un moment en el qual s’uneixen les ganes que tenen els Oques de tornar a tocar amb les ganes del seu públic de tornar a gaudir d’unes cançons vitals amb les que empatitzar. El primer single n’és el primer senyal. Bye Bye, una cançó que parla de la batalla entre l’amor i els diners, supera de llarg el milió de reproduccions en pocs dies.

Les noves cançons giren, principalment, al voltant de la vida. “Només en tenim una. Gaudim-la”, comenta Josep Montero. La frase apareix a la cançó De bonesh, que amb aires africans, és un dels clímax de l’àlbum: “Tot el que no entenem és tot el que ens va omplint, pot entrar la llum quan et fas ferides”. I les col·laboracions que trobem dins el nou disc no fan més que reafirmar el gran moment del grup apostant pel talent jove emergent: Rita Payés, Santa Salut, Stay Homas i Doble.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —