El Homrani
Per ACN
Publicat el 29 de juliol 2020

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha assegurat que la seva gran preocupació és que els ERTO es converteixin en ERO i provoquin un augment del nivell de desocupació "encara molt més important" del registrat en les dades de l'Enquesta de Població Activa (EPA). En aquest sentit, el conseller ha afirmat que l'augment de l'atur seria una "segona dificultat" en un moment en el qual es demana valentia per part de l'administració.

"Tots els avenços fets des de 2008 s'han perdut en un trimestre", ha lamentat en declaracions a Catalunya Ràdio. El conseller ha reconegut que costarà remuntar la situació del mercat de treball i ha destacat la importància d'assegurar la cadena de pagaments.

El Homrani ha subratllat que el principal repte és que els ERTO no es converteixin en ERO, per la qual cosa ha reclamat polítiques que acompanyin la reactivació econòmica i garanteixin seguretat a les empreses. "És un escenari complex, però hem d'assegurar que sigui un parèntesi", ha manifestat. 

Així mateix, El Homrani ha celebrat l'anunci de SEAT d'invertir 5.000 milions d'euros en els pròxims anys i ha assegurat que es tracta d'un missatge molt potent. Tot i això, ha reconegut el repte per les administracions de fer una "aposta pels punts de recàrrega" i ha destacat la importància de treballar-hi "de forma decidida i valenta". "Hem d'aprendre la lliçó de Nissan i evitar que dins de deu o quinze anys ens trobem un altre ensurt", ha conclòs.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —