'Fucking' el poble austríac que decideix canviar-se el nom
Per Redacció
Publicat el 27 de novembre 2020

Fucking és el nom d'un poble de menys de 100 habitants situat a 350 quilòmetres a l'est de Viena, Àustria. El seu alcalde, Andrea Holzner, ha fet públic en un document oficial una decisió important per al poble: "Rebatejar Fucking com a Fugging a partir de l'1 de gener de 2021".

L'alcalde de Tarsdorf, municipi al qual pertany Fucking, ha pres aquesta decisió perquè el poble és, des de fa anys, sotmès a burles constants que l'han convertit en una atracció turística només pel seu nom. La majoria dels visitants només estan interessats a fer-se una fotografia amb el cartell de tràfic que anuncia l'entrada a la localitat per tal de penjar-la a les xarxes socials, tot fent posicions insinuants i amb jocs de paraules picants. De fet, tal és la popularitat d'aquests cartells que l'any 2005 es va decidir cimentar-los perquè constantment els robaven.

Fins i tot periodistes i televisons es feien ressò en to de burla i amb nombrosos missatges indirectes del peculiar nom del poble. Un exemple és el minireportatge de Nicolay Ramm, el periodista noruec de la NRK Sport.

 

La decisió de canviar el nom de Fucking pretén posar fi a les situacions que els veïns han de presenciar, com ara "parelles nues fent 'moviments estranys' davant dels rètols", un fet agreujat quan alguns empresaris locals van decidir fer la "Fucking postals de Nadal" i, més endavant, la "Fucking cervesa", tal com s'explica en aquest article del Daily Mirror de l'any 2012.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —