Boles de Drac
Publicat el 15 de desembre 2021

El 15 de desembre és el Dia Internacional de l'Otaku. Per a qui no sàpiga què vol dir, la paraula otaku serveix per designar a una persona fanàtica del manga i l’anime. Per celebrar aquesta diada, aquesta setmana us portem un recull de 10 cançons d’alguns dels animes més famosos: des de Bola de Drac fins a Naruto, tot passant per grans clàssics com Pokémon o Inuyasha.


1. Bola de Drac
Com no podia ser d’altra manera, el llistat comença amb força i popularitat. Bola de Drac és l’anime per excel·lència, el més popular tant al Japó com arreu del món, i en Son Goku és un dels personatges més famosos de la història del manga i l’anime. De fet, la immensa majoria dels mangakas (autors de manga) amb més èxit actualment admeten haver pres gran inspiració en les històries i personatges d’Akira Toriyama.


2. One Piece
La història d’en Ruffy Barret de Palla és una altra de les més conegudes dins del món de l’anime. La trama gira al voltant d’un grup de pirates que busca el 'One Piece', el tresor que va deixar enrere el Rei dels Pirates. No obstant això, els protagonistes de la història no són uns pirates avariciosos que busquin riqueses, sinó que estan fortament units per la seva amistat i la persecució dels seus somnis.

“Rere els somnis i els anhels, tots solquem el vent. És el tresor més gran i junts el buscarem. ONE PIECE!”.


En commemoració a l’episodi número 1.000, el famós opening de la sèrie ha sigut reanimat i actualitzat als esdeveniments i personatges actuals de la trama.


3. Naruto
Deixant enrere els guerrers de l’espai i els pirates, arriben els ninges. En una era de conflicte i guerres entre els diferents països ninja, un jove ninja es vol convertir en el cap del Llogaret de la Fulla, el Hogake, després de ser rebutjat durant tota la seva vida pels seus veïns. Una història d’amistat i superació plena d’acció i aventures.


4. Inuyasha
La Kagome és una estudiant de Secundària que, de cop i volta, es veu transportada al Japó medieval. Envoltada de dimonis i en una època desconeguda, la Kagome coneix a l’Inuyasha, un semidimoni que vol aconseguir l’Esfera dels Quatre Esperits per fer-se més poderós. De la mà d'un monjo pervertit, un petit dimoni-guineu i una caçadora de dimonis, la Kagome i l'Inuyasha buscaran els fragments de l’Esfera i s’embarquen en una aventura plena de màgia, romanç i venjança.


5.
Attack on Titan
Un món on el que queda de la humanitat es refugia dins de grans muralles per evitar que els titans (gegants humanoides) els devorin. Després de la mort de la seva mare a mans d'un d'aquests titans, l'Eren jura que eliminarà a tots i cada un d'aquests éssers que tant patiment i dolor li han portat. Es tracta d'una història plena de misteri que cada vegada es va tornant més fosca a mesura que la trama comença a respondre què són i d'on venen els titans.


6. Pokémon
Qui no ha somniat de petit en tenir un Pikachu i convertir-se en entrenador Pokémon? Una sèrie i saga de videojocs amb la que tots hem crescut no podia faltar en aquest llistat. Si bé potser la trama no és la més profunda, la imatge d'un món on els animals tenen tota mena d'habilitats va enamorar a tota una generació que encara avui dia somnia en guanyar la Lliga Pokémon.


7. Tokyo Ghoul
Si creies que els vampirs feien por és perquè mai has vist un ghoul. L'Edward i companyia no són més que una broma davant d'aquests éssers que només poden alimentar-se de carn humana. La història segueix en Kaneki, un adolescent normal i corrent que després d'un accident rep òrgans d'una ghoul i esdevé un híbrid entre les dues espècies.


8. Slam Dunk
Hanamichi Sakuragi és un estudiant que, després de ser rebutjat repetidament, coneix a una noia aficionada al bàsquet. Per tal d'impressionar-la Hanamichi fingirà ser esportista i s'inscriurà en el club de bàsquet del col·legi. Malgrat les intencions inicials, amb el pas del temps el protagonista comença a agafar afecte a l'esport, el qual l'obliga a donar el millor de si mateix i a autosuperar-se.


9. My Hero Academia
Les històries de superherois no són monopoli de Marvel o DC. Així ho demostra Kōhei Horikoshi amb My Hero Academia, on l'autor en presenta un món on els superpoders estan a la norma del dia i l'excepció és qui no en té (i no pas a l'inrevés). L'anime segueix la vida d'Izuku Midoriya, un jove sense habilitats que idolatra com ningú a All Might, l'heroi més famós del món. Malgrat els obstacles evidents que pateix el protagonista, una trobada amb el seu ídol li canviarà la vida i li obrirà les portes a l'escola per a joves superherois: l'Academia UA.


10. Tokyo Revengers
Tot comença quan en Takemichi Hanagaki s'assabenta de la mort de Tachibana Hinata, la seva xicota de l'institut, per culpa d'una disputa de la Tokyo Manji Gang. Just després d'això, el jove protagonista torna al passat, quan ell mateix era un delinqüent. A partir d'allà, en Hanagaki es jura que farà el possible per evitar el futur tal com ell el coneix. Viatges en el temps, bandes enemigues i violència de carrer... Un mix explosiu que resulta en una carrera contra el temps per evitar la mort de qui va ser el seu amor d'institut.

 
— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —