- vídeos -
Visibilització de la problemàtica amb la qual es troba el districte 22@, aportant la visió de l'empresa promotora, i de l'Observatori dels Barris de Poblenou
Publicat el 28 d’octubre 2023

Passejant sota els gratacels del districte 22@, cada vegada és més habitual veure cartells que anuncien oficines buides. És una tònica que entitats fa temps que denuncien, i ara, un informe recent de l'Observatori dels Barris de Poblenou, situa en un 42% el nombre d'espais sense ús. La consultora Savills ho rebaixa al 23%. És una xifra que els coworkings fan variar, però està entre el 30% i el 35%.

Tot plegat genera conflicte entre els veïns, que pateixen com la gentrificació i l'especulació immobiliària els fa impossible pagar els preus del seu barri, tal com explica Albert València, activista veïnal del Poblenou. Per la seva part, Enric Urreta, el president del 22@ Network, aposta per aquest projecte a llarg termini, i manifesta que s'està construint "la Barcelona del futur". L'Ajuntament de Barcelona també defensa aquesta postura, i afirma que és "un model de ciutat mixta que combina el benestar veïnal, amb noves oportunitats de treball".


 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —