Uns 25 alumnes passen la nit al Rectorat de la UAB per reclamar criteris d'igualtat en les avaluacions per la pandèmia
Per ACN
Publicat el 22 de desembre 2020

Uns 25 alumnes del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) han passat la nit a l'edifici del Rectorat del campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Es tracta d'una acció que s'emmarca en la protesta que van arrencar dilluns al matí amb l'ocupació de l'edifici per reclamar millores ens els criteris d'avaluació i de seguiment del curs acadèmic.

La petició respon a les circumstàncies derivades de la pandèmia i que fan que part de l'alumnat no pugui seguir les classes i activitats amb normalitat. Després que un grup reduït hi hagi passat la nit, d'acord amb les limitacions emmarcades pels criteris sanitaris, aquest dimarts al matí es té previst que es reprenguin les converses amb l'equip del rector, Javier Lafuente.

Entre les mesures que reclamen hi ha la petició per flexibilitzar els terminis d'entrega de treballs, disposar de dret a més d'una convocatòria a proves o que hi hagi un avís d'un mínim de 15 dies per a totes les activitats avaluables. De la mateixa manera, demanen garantir espais segurs a la universitat per poder estudiar, entre altres aspectes.

La petició de l'alumnat és que les modificacions es puguin implementar aquest mateix semestre, amb implicació directa en els examens previstos per al mes de gener. No obstant, des del rectorat ja s'ha apuntat la dificultat d'aplicació de manera immediata de les mesures demandades, si bé entenen la situació que reclamen els estudiants.

Depenent de l'evolució de les converses, els alumnes prendran una decisió sobre quines seran les actuacions a curt termini, ja sigui el manteniment de la tancada al Rectorat o la seva desconvocatòria.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —