Pla mitjà de Clarence Bekker, i un músic amb mascareta, al primer concert en viu amb públic de la desescalada, que ha ofert el Jamboree. Dijous 28 de maig de 2020
Per ACN i Redacció
Publicat el 16 d’agost 2020

El Grup Mas i Mas celebrarà a la plaça Reial de Barcelona concerts diaris gratuïts a l'aire lliure del 17 d'agost al 6 de setembre per commemorar el 60è aniversari de la sala Jamboree. El grup ha readaptat les programacions en una activitat "frenètica i a contrarellotge" i podrà reobrir el dilluns vinent els seus espais: Jamboree, Tarantoos i Moog.
 

 

Amb motiu del seixantè aniversari, la Jamboree havia presentat el desembre de 2019 un seguit de propostes per commemorar l'efemèride. Tanmateix, les actuacions van quedar arreconades per la pandèmia, però ara, es recuperaran els concerts previstos a l'agost. Alguns dels artistes seran Papawa, Sabor Cubano, Cadencia, Ganza, Robin Reyes, Alfredo Reyes, Playground, Childo, Jazz Pretenders o 4 de la cera.

La idea inicial era oferir música a la ciutat de Barcelona un concert diari i gratuït durant cada tarda d'agost. Però l'organització ha consensuat amb l'Ajuntament de Barcelona oferir-ne un de diari i gratuït entre el 17 d'agost i el 6 de setembre sempre a les 18.30 hores, amb una durada d'una hora i un aforament assegut i limitat a una cinquantena de persones.

La sala Jamboree reprendrà la seva activitat d'un concert diari (amb doble passi a les 20 i 22h) i streamings en directe. De moment ja hi ha confirmats per la segona quinzena del mes noms com Xumilla Rossi Xirgu, el clàssic Clarence Bekker, Oleándole, Alba Morena Trío, Ronald Baker Quintet o la Barcelona Big Blues Band, mentre que al setembre arribaran Roger Mas, Jesse Davis i Jorge Da Rocha. Com a novetat, les mitjanits dels dissabtes arrencarà el cicle Keep It Real, i serà el torn del hip-hop i el trap. A partir del dia 22, amb la inauguració a càrrec de Kween Cortés, visitaran la cova, entre d'altres, Prince Osito, Marga Mbande, Indee o Malv.

 


La sala Tarantos recuperarà també la seva dinàmica habitual amb un concert de flamenc a les 19.30 hores, però també es convertirà en el refugi d'altres cicles i activitats, començant ara per l'humor, la rumba i la màgia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TENIM EL GRAN PLAER DE INFORMAR-VOS QUE EL DILLUNS 17 D'AGOST OBRIM DE NOU! ✨?✨ . Tornem a la feina! El proper dia 17 d'agost s'iniciarà de nou l'activitat a la sala Tarantos i @jamboree.jazz de la @plazarealbarcelona! . ? . Amb un pase diari a les 19.30h, complint amb les normes de mesura preventives davant la Covid19. . . VOLVEMOS A PARTIR DEL 17 DE AGOSTO! . Se realizará un pase diario a las 19.30h, cumpliento con las medidas preventivas ante el Covid19. . . ? @marta_vilardell . . #tarantos #tarantosflamenco #flamencobarcelona #flamencomusic #flamencostyle #barcelona #plaçareal #ole #arte #arteflamenco #dancer #flamencodancer #igersbcn #igersspain #iloveflamenco #flamencolovers #duende #flamencocataluña #flamencoespaña #show #flamencoshow

A post shared by Tarantos (@tarantos_flamenco) on


Pel que fa a la sala Moog també anirà reprenent progressivament la seva activitat, per bé que adaptada a les noves condicions (una sessió setmanal, amb públic assegut i aforament del 50%). El dijous 27 d'agost es dóna el tret de sortida amb sessió del DJ resident Uroz.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —