Glasgow
Per Redacció
Publicat el 26 de juny 2020

La policia escocesa ha abatut a trets un individu que ha apunyalat diverses persones a un hotel al centre de Glasgow, a Escòcia. Els cossos policials han confirmat la mort de l'atacant i l'hospitalització de sis víctimes, una d'elles un policia.

"La situació està controlada i no hi ha perill", ha assegurat la policia després de confirmar que no busquen ningú més amb relació a aquest incident. A més a més, insta els ciutadans a evitar circular per la zona del lloc dels fets (els carrers West George Street i Renfield Street), ja que han estat tancats al trànsit de vehicles i vianants "fins a pròxim avís".

Segons la BBC, l'hotel, el qual estaria tancat al públic per les restriccions del confinament que encara no s'han aixecat a Escòcia, podria estar sent utilitzat com a allotjament temporal per a diverses persones sol·licitants d'asil durant la pandèmia de la Covid-19.

El primer ministre britànic, Boris Johnson, ha afirmat estar "profundament trist" davant els fets ocorreguts a la ciutat més gran d'Escòcia. "Els meus pensaments estan amb totes les víctimes i les seves famílies", ha comunicat a través del seu compte de Twitter, i ha donat les gràcies als "valents serveis d'emergència" que estan responent a l'atac.

Encara hi ha molta informació per confirmar, com quin ha sigut el motiu de l'atac. Per això, el Secretari de Justícia, Humza Yousaf, ha demanat a la ciutadania a través de Twitter que "no facin circular rumors sobre l'incident", ja que la policia informarà de les novetats quan calgui.

Per conèixer més informació i seguir l’última hora podeu consultar The National o Sky News, els mitjans que retransmeten els fets en directe sobre el terreny.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —