Acomiadat
Per Redacció
Publicat el 11 de febrer 2021

Bernat Barrachina, treballador d'RTVE, ha estat acomiadat pel rètol aparegut a la televisió pública espanyola que il·lustrava amb la següent frase l'anunci que la princesa Leonor estudiarà el batxillerat a Gal·les: "Leonor se'n va d'Espanya, com el seu avi". 

El propi guionista ha confirmat l'acomiadament a Twitter, bo i insistint amb sàtira en els paral·lelismes borbònics: ha il·lustrat la piulada amb el vídeo amb què el rei emèrit va demanar disculpes per l'escàndol de la cacera d'elefants i posterior fractura de maluc a Botswana, el 2012. "Ho sento molt, m'he equivocat i no tornarà a passar", deia aleshores Joan Carles I.

En un comunicat, la televisió pública estatal va lamentar "profundament" ahir un error que va qualificar de "greu" i garantia que s'havien adoptat les "mesures immediates" perquè els responsables de "l'equivocació" fossin rellevats dels llocs de feina. L'administradora provisional única de RTVE, Rosa María Mateo, considera que es tracta d'una "greu irresponsabilitat" que no pot desdibuixar el "compromís indestructible" de RTVE en la defensa dels valors constitucionals i les institucions de l'Estat, "entre les quals hi ha la Corona".

Precisament, aquest matí La hora de la 1, el programa on va originar-se la polèmica, ha començat amb la presentadora, Mònica López, demanant disculpes.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —