Actuació de The Weeknd a la Super Bowl
Per Amàlia Garcia
Publicat el 08 de febrer 2021

La Super Bowl és l'esdeveniment esportiu més important als Estats Units, la seva fama traspassa fronteres i genera expectació arreu del món. Això no vol dir que milions de persones siguin especialment fans del futbol americà. El que més interessa de la Super Bowl és el famós espectacle de la mitja part, aquest any protagonitzat per The Weeknd, que ha deixat un gust de boca una mica amarg.


L'ocasió era especial: la cinquanta-cinquena edició d'aquest esdeveniment enfrontava el repte d'adaptar un espectacle de masses a un context de pandèmia. Després dels primers dos temps del partit entre els Kansas City Chiefs i els Tampa Bay Buccaneers, l'atenció s'ha enfocat a les grades del Raymond James Stadium, on actuava The Weeknd. Però l'espectacle no ha aconseguit l'espectacularitat d'altres anys.

The Weeknd ha protagonitzat un espectacle ple de llums, però centrat essencialment en la seva música. Abel Tesfaye i l'orquestra que l'acompanyava gairebé només han emocionat el públic quan han tocat Blinding Lights, la seva cançó més famosa. El canadenc ha quedat molt lluny de l'explosiva actuació que Shakira i JLo van protagonitzar ara fa un any.

Myley Cirus s'emporta el protagonisme

The Weeknd, però, no ha estat l’únic protagonista de la part artística de la Super Bowl. L’espectacle havia començat hores abans amb un concert de Miley Cyrus, als afores de l'estadi, que s'ha transmès en directe per TikTok. La cantant s'ha emportat el protagonisme en un actuació amb Billy Idol com a convidat estrella.

 

A més, la jove poeta, Amanda Gorman, ha actuat al final d'un partit en què finalment la victòria ha estat pels Tampa Bay Buccaneers. Amb només 22 anys, Gorman és la poeta que també va participar en la presa de possessió de Biden. Amb un emotiu poema, l'artista ha aprofitat l'ocasió per retre homenatge a totes aquelles persones que han estat essencials per sostenir la vida durant la pandèmia.

 
— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —