-
Per ACN
Publicat el 03 de febrer 2022

Escape Room: La Pel·lícula arribarà als cinemes de tot Catalunya el proper 11 de març. Després de quatre temporades d’èxit al teatre, amb més de 200.000 espectadors, la comèdia escrita per Joel Joan i Hèctor Claramunt fa el salt a la gran pantalla. El film està protagonitzat per Joel Joan, Paula Vives, Ivan Massagué i Mònica Pérez. El llargmetratge, debut en la direcció cinematogràfica d’Hèctor Claramunt, és una comèdia que situa els quatre protagonistes dins un escape room. Les dues parelles hauran de posar a prova la seva amistat i intentar sortir-ne superant proves tan enginyoses i divertides com perilloses.

Claramunt ha destacat que l'adaptació és "un gran repte, ja que, per una banda, cal ser fidel als elements que han fet que l'obra funcioni, però també cal expandir i adaptar molts elements al llenguatge del mitjà cinematogràfic, una transició que no sempre resulta fàcil".

El director del film ha apuntat que un dels elements més delicats és el to. "L'obra original era una combinació de diversos gèneres que anaven des de la comèdia al thriller, passant pel drama i la crítica social. Això, que en teatre ja és força rar, en cinema ho és encara més". En aquest sentit, ha indicat que "trobar aquest delicat equilibri ha estat des del principi la seva gran obsessió".

Escape Room: La Pel·lícula es tracta d’una producció d’Arriska Films, Focus Audiovisual i Nakatomi Films. Compta amb la participació de Televisió de Catalunya i el suport de l'ICEC. El film serà distribuït a sales de cinema per Filmax.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —