Peatges
Per Redacció
Publicat el 31 d’agost 2021

Com passa amb qualsevol esdeveniment històric -per insignificant que pugui arribar a semblar- les xarxes es converteixen en un gran termòmetre de les sensacions de la població. És per això que en el dia d'avui, hores abans que molts peatges apugin les seves barreres i bona part de les autopistes esdevinguin gratuïtes, molts catalans han aprofitat plataformes com Twitter o Instagram per mostrar al món el seu acomiadament d'aquests punts de pagament a les autopistes. 

L'usuari @yukifr ha publicat a Instagram dos vídeos on s'ha volgut dir adéu tant als peatges com als seus treballadors. 

 

En el primer, se'l veu a ell acomiadant-se de les estructures taronges que fa molts anys que formen part del nostre peatge viari. En el segon, aprofita el pagament del peatge per agrair els anys de feina a un dels treballadors.

 

L'exconseller d'Interior, Miquel Buch, també ha aprofitat el seu perfil d'Instagram per dedicar unes paraules d'adéu als peatges i publicar un vídeo on paga per última vegada.

 

 

A Twitter també s'ha pogut llegir uns quants missatges que barrejaven la broma amb la pena per haver-se d'acomiadar d'una vegada per totes.

 

També han aprofitat l’avinentesa alguns comptes de comèdia, com @teresinologia, que no han dubtat en publicar un vídeo de la mítica sèrie de TV3 per satiritzar sobre la situació.

També a Twitter, Enric Xicoy ha publicat un vídeo a càmera ràpida del seu últim trajecte de Torelló a Barcelona pagant el peatge de Mollet.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —