Vázquez va negar al FAQS una persecució política contra els eurodiputats exiliats
Per ACN
Publicat el 06 de juny 2021

El president del Comitè d'Afers Legals de l'Eurocambra (JURI), Adrián Vázquez, ha negat en una entrevista al FAQS que els eurodiputats de Junts Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí hagin patit "persecució ideològica" durant el suplicatori.

L'eurodiputat de Cs ha defensat que tots tres van tenir "els mateixos drets" que qualsevol altre membre de la cambra i ha dit que els que argumenten el contrari "volen intoxicar". Segons Vázquez, "no és cap sorpresa" que el Tribunal de Justícia de la Unió Europea retornés provisionalment la immunitat als tres eurodiputats perquè es tracta d'un "cas delicat" i els jutges han volgut ser "el més garantistes possibles".

"Hi ha gent que vol vendre això com una victòria, però res a veure, és una mesura cautelar i provisional", ha defensat.


Per la seva banda, l'advocat de Puigdemont, Comín i Ponsatí, Gonzalo Boye, ha assegurat que Vázquez "desconeix clarament el procediment". "Tants errors, en un suplicatori, no s'havien comès mai i, en gran mesura, és responsabilitat seva", ha dit Boye, que ha recordat que Cs, el partit de Vázquez, "va intentar que els treus eurodiputats no poguessin anar a les llistes electorals".

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —