ACN
Per ACN
Publicat el 26 de febrer 2021

L'advocat de Pablo Hasél, Diego Herchhoren, ha denunciat que el Departament de Justícia ha "denegat" als mitjans de comunicació que així ho han demanat, entrar a la presó de Ponent per entrevistar al raper condemnat per les lletres de les seves cançons. Segons el lletrat el cas de Hasél ha despertat interès arreu del món i hi ha mitjans, no només catalans o estatals, sinó també italians o alemanys, que han demanat fer-li entrevistes a la presó.

Per Herchhoren la denegació d'aquestes entrevistes per part del Departament de Justícia no només és una "vulneració d'un dret fonamental" sinó que també és un "agreujant comparatiu" en relació a altres casos com les entrevistes que s'han fet al polítics independentistes empresonats pel procés de l'1-O. A més a més, l'advocat de Hasél, ha lamentat que la Generalitat "presumeixi" de tenir un règim penitenciari molt més tou respecte al dret de les persones.

Herchhoren també ha assegurat que la resposta de la Generalitat a la queixa que han manifestat "ratlla l'absurd i sembla una broma" ja que els han plantejat com alternativa que els periodistes es facin passar per amics del raper per visitar-lo a la presó i poder-lo entrevistar, això si, sense material com gravadores o càmeres.

Diego Herchhoren ha fet aquest dimecres la primera visita presencial a Pablo Hasél, al Centre Penitenciari Ponent, des que va ser empresonat fa poc més d'una setmana per ordre de l'Audiència Nacional.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —