GU
Per ACN
Publicat el 22 de novembre 2020

La tinent d'alcalde de Drets Socials de l'Ajuntament de Barcelona, Laura Pérez, ha assegurat que el sense sostre ferit per una bala després d'encarar la Guàrdia Urbana, es troba "greu" però estable, i està ingressat a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona.

Pérez ha assegurat que l'Ajuntament segueix amb preocupació el cas, i ha lamentat el desenllaç dels fets. "Òbviament ens preocupa. Ens preocupen les imatges d'ahir i ens preocupa que es doni amb celeritat però també amb seriositat aquesta investigació, i conèixer les dades amb prudència", ha reblat. Segons Pérez, des dels serveis socials havien contactat amb ell, feia poc que era a Barcelona i s'estava començant a fer una intervenció.

També ha parlat amb la Fundació Arrels, dedicada a l'atenció de les persones sense llar, que havia tingut contacte amb aquesta persona, "per donar el màxim seguiment" del cas. Segons ha detallat, els serveis socials necessitaven primer aproximar-se i "tenir confiança" per fer les derivacions i intervenció necessària. Ha afegit que, quan es pugui recuperar, el consistori donarà seguiment a aquesta persona des de dels diferents serveis socials.

Un vincle que "no era fàcil"

A més, Pérez ha descrit que normalment els equips carrer generen un vincle de confiança, que en aquest cas "no era fàcil, per les mateixes limitacions idiomàtiques i les característiques de la persona". I en aquest cas, no s'havia pogut avançar gaire perquè la intervenció es trobava en un primer moment de generació del vincle.

Després de la intervenció del tinent d'alcalde de Seguretat, Albert Batlle, ha dit que "a hores d'ara el cas està sent investigat pels Mossos i en investigació interna.

La Fundació Arrels, sobtada pels trets

 

Irídia ho considera "gravíssim"

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —