L'Ajuntament tanca quatre platges de Barcelona per excés d'ocupació
Per ACN
Publicat el 13 de juny 2020

Ja són quatre les platges de Barcelona amb una ocupació de més del 80% aquest dissabte a la tarda. Cap a les cinc de la tarda s'havia tancat l'accés a les de Nova Icària i Bogatell, però també s'ha hagut de fer a les de Llevant i Mar Bella. La quantitat de gent que s'hi aplega fa impossible mantenir les distàncies de seguretat. La Guàrdia Urbana i els informadors desplegats a la sorra estan fent que els banyistes es redistribueixin perquè es puguin mantenir les distàncies.

Aquest migdia s'han pogut veure imatges poc usuals el mes de juny en platges habitualment concorregudes, com la Barceloneta o Sant Miquel, ara lliures de turistes. Cap de les platges de la ciutat ha arribat a nivells límit durant el matí, però sí a la tarda.

Els barcelonins han gaudit de les platges de la ciutat per prendre el sol i banyar-se coincidint amb el primer cap de setmana de fase 2. Missatges per megafonia, cartells i algun informador recorden als usuaris que cal mantenir mesures de seguretat, com ara mantenir una distància de dos metres entre grups.

Aquesta setmana l'Ajuntament va instal·lar els 18 videosensors que permeten calcular l’ocupació de les platges i també s’han desplegat alguns informadors, encarregats d’acompanyar la ciutadania perquè la distribució a la sorra permeti mantenir les distàncies entre persones o grups.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —