Madres
Per EFE
Publicat el 17 d’agost 2021

Després de la polèmica suscitada per la censura inicial del cartell de Madres paralelas a les xarxes socials, Pedro Almodóvar ha estrenat el tràiler de la seva pròxima pel·lícula, que inaugurarà el Festival Internacional de Cinema de Venècia l'1 de setembre i arribarà als cinemes espanyols el dia 10 del mateix mes.

Penélope Cruz, Aitana Sánchez Gijón i Milena Smit són les protagonistes d'aquesta història sobre la maternitat i la família en la qual també participen Israel Elejalde, com a personatge principal masculí, Rossy de Palma i Julieta Serrano.


Dues dones, Janis i Ana, coincideixen a l'habitació d'un hospital on donaran a llum. Les dues són solteres i van quedar embarassades accidentalment. Janis (Cruz), de mitjana edat, no es penedeix i en les hores prèvies al part està pletòrica; l'altra, Ana (Smit), és una adolescent i està espantada, penedida i traumatitzada.

Janis intenta animar-la mentre passegen com a somnàmbules pel passadís de l'hospital. Les poques paraules que creuen en aquestes hores crearan un vincle molt estret entre les dues, que l'atzar s'encarregarà de desenvolupar i complicar d'una manera tan rotunda que canviarà les vides d'ambdues, segons la sinopsi.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —