Cartell de l'última pel·lícula de Pedro Almodóvar, 'Madres Paralelas'
Per EFE
Publicat el 12 d’agost 2021

Pedro Almodóvar ha celebrat com una "gran victòria" que "les ments darrere de l'algoritme" hagin fet marxa enrere en la censura a Instagram del cartell de la pel·lícula Madres Paralelas, en què es veu un mugró femení, i ha alertat contra "les màquines" que decideixen el que es pot fer i el que no".

Dilluns passat la productora El Deseo revelava el cartell de la propera pel·lícula del cineasta, amb un mugró del qual surt una gota de llet materna emmarcat en la silueta d'un ull, una imatge suprimida l'endemà en la xarxa social pertanyent a Facebook per "contingut eròtic o pornogràfic", i posteriorment readmesa.


"Moltes gràcies als qui heu donat suport al cartell, als qui l'heu penjat més d'una vegada, als qui heu debatut sobre la necessitat d'una mica de seny davant la visió d'un mugró femení", afirma en un missatge difós en xarxes pel seu germà, el productor Agustín Almodóvar.
 

El director manxec adverteix que "cal estar alerta abans que les màquines decideixin què podem fer i què no podem fer", i afegeix que sempre ha confiat en l'amabilitat dels desconeguts "però sempre que siguin humans, i un algoritme no és humà".

"Per molta informació que posseeixi l'algoritme, mai tindrà cor ni sentit comú", afegeix Almodóvar, que espera que la pel·lícula estigui "a l'altura de les expectatives".

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —