Festival Vida
Per ACN
Publicat el 02 de juliol 2020

alt-J i Vetusta Morla són els nous caps de cartell del festival Vida 2021, que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú de l'1 al 3 de juliol. L'organització ha anunciat aquest dijous aquestes dues incorporacions així com també els concerts del nord americà Andrew Combs i del català BOYE. Els quatre noms perfilen un cartell que a grans trets manté la programació que hi havia prevista per a l'edició d'aquest 2020, suspesa per causa de la covid-19. La direcció del festival assenyala, però, que encara resten artistes per confirmar. La setmana vinent preveuen detallar el cartell per dies i també es posaran a la venda les entrades de dia.

alt-J va publicar el seu últim disc el 2017, 'Relaxer', amb èxits com 'In Cold Blood' i remixes fets amb col·laboracions de Little Simz i Pusha T, entre d'altres. La banda anglesa va debutar el 2012 i des d'aleshores s'ha caracteritzat per un estil indi-rock amb pinzellades d'electrònica i pop que creen atmosferes hipnotitzadores, segons destaca la direcció del Vida.

Vetusta Morla també va publicar el seu darrer disc ara fa tres anys, 'Mismo Sitio, Distinto Lugar', amb el qual van reafirmar una llarga trajectòria de més de vint anys, cinc àlbums d'estudi, dos directes i una banda sonora original per a un videojoc. La banda madrilenya és coneguda arreu per les seves lletres suggeridores i està considerada el grup espanyol d'indi-rock més exitós dels últims temps.
 
Pel que fa a Andrew Combs, va editar 'Ideal Man' el 2019, un àlbum treballat amb el productor i enginyer de so Sam Cohen, on predominen els  sintetitzadors atmosfèrics i les guitarres elèctriques amb distorsió.  

En el cas de la darrera incorporació del Vida, BOYE, es tracta del nom artístic del creador escènic, actor i cantant català David Menéndez. Fins ara ha publicat diversos singles amb els quals posa èmfasi a les lletres, si bé ho fa lluny dels clixés de rapers a l'ús habituals.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —