L'antic mercat de Vallvidrera és ara un nou centre cultural
Per ACN i Redacció
Publicat el 09 de desembre 2021

L'Ajuntament de Barcelona ha finalitzat les obres de reforma de l'antic mercat de Vallvidrera per convertir-lo en un nou centre cultural. Les obres, que es van iniciar el mes de gener de 2020, han suposat una inversió de 2.2 milions d'euros per a la reforma integral dels més de de 570 metres quadrats útils de l'edifici.

Aquest mercat es va construir durant els anys 50 i estava en desús des del 2009. A més a més les condicions de precarietat de l'edifici en aquests anys ha obligat a una remodelació completa de tot l'interior (planta baixa) i la rehabilitació de la part exterior, tant de façanes com de cobertes. La intervenció principal ha estat l'eliminació de divisions a la planta baixa, per convertir-la en una sala diàfana, que serà l’espai principal del nou equipament.

Albert Batlle, regidor de l'Ajuntament de Barcelona, considera que "és una noticia magnífica que per les festes de Nadal ja puguem gaudir d'aquest nou equipament", confessava en un comunicat

Vallvidrera i els barris veïns guanyen aquest nou equipament que tindrà una gestió cívica i que acollirà diverses activitats i iniciatives cíviques i culturals. La ubicació estratègica del nou espai afavorirà la dinamització del territori, oferint i proposant activitats pels veïns i les veïnes, cohesionant el teixit associatiu i responent a les necessitats de les entitats culturals de la zona. Aquest nou espai també donarà visibilitat a la xarxa de nodes que connecten la ciutat amb la muntanya.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —