Mario Güera
Per Redacció
Publicat el 10 d’agost 2020

Arizona

 

—Arizona, juliol 2020 de Mario Güera.

 

Mario Güera (Blanes, 1998) és un jove escriptor estudiant de periodisme i humanitats que actualment està finalitzant els seus estudis a la ciutat de Nova York. L'autor ens explica que 'Arizona' està inspirat en poetes d'avanguarda com Theresa Hak Kyung Cha i sobretot Rachel Blau DuPlessis i la seva teoria de deconstruir la poesia, escriure fora dels marges i trencar amb la convencionalitat, quelcom que ella anomena 'depoetitzar'.

”Últimament he estat experimentant aquestes formes que divergeixen moltíssim del meu primer poemari". L'artista es refereix a "Dinou espines" (Uno Editorial,2019)  un conjunt de poemes que il·lustren el pas de la joventut a l'etapa adulta i que posen sobre la taula diversos temes i conflictes que troben una resposta en l'art.

Però ara vol deixar constància que es troba en un punt diferent del seu treball literari, i agafant com a inspiració l'avantguardisme pretén "fer-nos qüestionar les estructures que sempre hem donat per vàlides". L’autor va escriure el poema recentment a Phoenix, Arizona.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —