Peter Halley a la galeria SENDA
Publicat el 18 de setembre 2020

Del 17 al 20 de setembre se celebra la sexta edició del Barcelona Gallery Weekend (BGW), un esdeveniment anual promogut per l’associació Art Barcelona i que acull totes les galeries de la ciutat i la seva àrea metropolitana. El seu programa compta amb exposicions a un total del 28 galeries d’art, així com un programa paral·lel de visites guiades per galeries, artistes i comissaris, performances, trobades, presentacions i altres activitats al voltant de l’art contemporani i d’avantguarda de la ciutat.

El seu programa, que està compost per més de 60 artistes, ofereix propostes tan variades com les de 'Paisaje Interior con Marina', de Mabel Palacín (a la galeria àngels barcelona), 'Old Threats. New Armies', de Lluís Barba (a la galeria Contrast) o 'Peter Halley. New Paintings', de Peter Halley (a la galeria SENDA).

Aquesta última es va estrenar ahir, i en ella, l’artista novaiorquès Peter Halley introdueix un nou gir formal a les seves composicions a través de les “cel·les” o “prisions” connectades per circuits que s’expandeixen per generar la forma del llenç, de gran format i colors cridaners, duent les pintures a una nova dimensió.

Peter Halley. New Paintings, de Peter Halley, a la Galeria Senda

L’esdeveniment compta amb tres sectors pensats per públic diferent: el Programa Públic va destinat a tota la ciutadania i inclou exposicions i activitats de les galeries principals, el Programa Professional està pensat per col·leccionistes, crítics d’art i representants d’institucions, tant locals com internacionals, i el Programa d’Adquisicions es dirigeix a fundacions i empreses privades que es comprometen a incorporar a les seves col·leccions obres d’entre les exposades a les galeries de la BGW. A més, han desenvolupat el Programa Artévete, per a totes les persones que vulguin iniciar-se en l’adquisició d’obres d’art, oferint una agenda de trobades amb compradors i altres agents del sector, visites guiades a col·leccions i esdeveniments socials.

La Barcelona Gallery Weekend és una oportunitat per reforçar i fer visible el panorama artístic de Barcelona, fomentar el col·leccionisme d’art i posar en valora la tasca de les galeries com a espais generadors de cultura oberts a la ciutadania, i la dels seus artistes.
 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —