Desfilada 080 Barcelona del 2019.
Per Redacció
Publicat el 15 de setembre 2020

Avui s’inaugura la 26a edició de la 080 Barcelona Fashion Week, per impulsar la moda catalana. Per primera vegada a la història, i a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, aquest any serà en format 100% digital, i es podrà seguir a través del canal 080 TV, a la seva web. Allà es podran veure en directe i temps real les desfilades de 21 dissenyadors i marques seleccionades. Un canal obert a tothom, des de qualsevol part del món.Un canal obert a tothom. Segons ha explicat l’organització, aquesta edició tecnològica facilita arribar a nous públics, fins i tot els internacionals.

Les propostes per a la primavera 2021 s’enregistraran en diverses zones del recinte modernista Sant Pau, com cada any, però algunes d’elles noves però que no s’havien utilitzat en altres edicions per dificultats per situar-hi el públic.

Tot i les dificultats, la 080 no ha perdut nivell, en comparació amb altres anys. En aquesta especial edició s’hi presenten reconeguts dissenyadors i les seves últimes col·leccions, com és el cas de Custo Barcelona, Maite by Lola Casademunt o Oscar León. A més a més, hi haurà les propostes de Júlia G. Escribà, amb una innovadora tecnologia desenvolupada per la NASA; i la firma ONRUSHW23FH, que ha creat un projecte de disseny experimental, amb teixits i processos d’alta qualitat

"Altres veus"

Seguint la seva filosofia, la 080 Barcelona Fashion torna a apostar pel coneixement i dóna veu a experts de diversos sectors de la moda. És en aquest context que sorgeix l’espai “Other voices”, en el qual estan programades diverses converses orientades a la tecnologia, a la indústria i la sostenibilitat. Es podran visualitzar de la mateixa manera que les desfilades: a través de la 080 films, en què es diferencien fàcilment les seccions: els dissenyadors i les veus alternatives.

Per una banda hi haurà Tech Talks i per una altra, Business Talks. Comptaran, entre d’altres, amb les aportacions de  Margherita Missoni, directora creativa de M Missoni, que tractarà la sostenibilitat i la responsabilitat social en la indústria. També, des de l’àmbit digital: Luc Loren, influencer i Inés Arroyo, instagramer i fundadora de la marca Laagam.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —