L'art i les lletres s'interpel·len en un nou cicle de diàlegs a la Fundació Joan Brossa
Per ACN
Publicat el 27 de setembre 2020

La Fundació Joan Brossa estrena aquesta tardor un nou cicle de converses, 'Arts entre Lletres', en el marc de l'Any Joan Brossa. La nova proposta de diàlegs pretén explorar els "viatges d'anada i tornada" entre arts i lletres amb un seguit de trobades entre parelles d'artistes-escriptors i viceversa.

Al cicle, que comissaria Ester Xaragay, dialogaran per parelles creadors com l'escriptora i creadora Irene Solà i l'artista d'acció i poeta Pia Sommer, l'escriptor i músic Martí Sales i l'artista d'acció i escriptor Sion Serra, o el músic Xavi Lloses i l'artista visual Mar Serinyà, entre altres. La primera sessió és el 28 de setembre amb l'escultor i escriptor Gabriel i l'artista d'acció i escriptora Núria Piròmana d'Argos.

Les altres parelles de creadors que participaran al cicle (fins al gener de 2021) són la cantautora i poeta Rosa Pou amb el també artista i poeta David Ymbernon, l'artista i poeta Jordi Aligué amb l'artista d'acció i poeta Mireia Zantop, l'artista i poeta visual Marta Dauder amb el músic i poeta Jaume Geli, i finalment, l'artista i escriptor Eugeni Bonet amb el músic i artista d'acció Miquel Àngel Marín.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —