Pau Donés, amant del surf, a Califòrnia
Per Redacció
Publicat el 01 de juliol 2020
Temps de lectura 2 MINUTS

Hi ha dates que marquen un punt en la història de la música, i el 9 de juny del 2020 n'és una. Ja fa tres setmanes que va morir Pau Donés, el líder del grup Jarabe de Palo, a causa d’un càncer de còlon contra el qual lluitava des de 2015, el seu cangrejo. És per això que diferents companys de professió li han realitzat un homenatge, "Seguiremos gritando", cantant una nova versió de la seva cançó Grita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy nos juntamos con estos grandes amigos para gritar en homenaje a Pau Donés y @jarabeoficial . No es una despedida porque siempre estará vivo en las canciones que tod@s seguiremos cantando siempre, porque la música no tiene límite ni fecha de caducidad. Larga vida , Pau. #GraciasPau ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @efectopasillo @lapegatina @sofiaellar @roimendez @alvarosolermusic @arnaugriso @carlossadness @belybasarte @davidoteromusic @soyrayden @danifdezmusic @funambulista @suu_music @bombaioficial @alvaritodeluna @sinsinatioficial ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Producido por @tatosucursal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Vídeo @dannyobmor

Una publicación compartida de SofiaEllar (@sofiaellar) el

 

Es tracta d’una producció de Tato Latorre, músic de Sabadell, el qual ha ajuntat un ampli grup de cantants diferents "per 'cridar' en homenatge a Pau Donés i a Jarabe de Palo. No és un comiat, perquè sempre estarà viu en les cançons que tots i totes seguirem cantant. Seguirem cridant #GràciesPau", així ho publicava al seu Instagram. Entre els participants hi ha: Efecto Pasillo, La Pegatina, Roi Méndez, Sofia Ellar, Álvaro Soler, Arnau Griso, Carlos Sadness, Bely Besarte, Rayden, Dani Fernández, Funambulista, David Otero, Suu, Bombai i Álvaro de Sinsinati.

Grita, amb un missatge positivista, juntament amb La Flaca, els seus dos primers grans èxits, van marcar un abans i un després en la història de Jarabe de Palo, el 1996. Durant més de dues dècades, la música de Jarabe de Palo ha deixat cançons que han sonat i ressonat al llarg de les generacions. Música que ens ha deixat com a llegat i que ara molts encara seguiran "cridant".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —