Atac Premsa
Per Redacció
Publicat el 07 de gener 2021

Els assaltants del Capitoli dels Estats Units no sols van exercir violència contra la policia i l'edifici del Congrés. També van carregar fortament contra els diferents mitjans de comunicació que estaven cobrint l'assalt en l'icònic edifici estatunidenc, destrossant pràcticament tots els seus equipaments: un atac contra els mitjans de comunicació, que ja habitualment són l'objectiu dels atacs per part de Trump.

Els seguidors, a més a més de destrossar càmeres i micròfons, miraven la manera d'encendre-hi foc: "Marxeu d'aquí!, que es fotin els mitjans", cridaven alguns. 

Balanç de l'Assalt

Quatre persones persones mortes i almenys 14 policies ferits. És el balanç que deixa l'assalt al Capitoli dels Estats Units (EUA) per part de seguidors trumpistes, que pretenien aturar la certificació del demòcrata Joe Biden com a nou president.  A més les autoritats de Washington han informat a última hora d'almenys 52 detencions.

El dia de reis del 2021 quedarà marcat per sempre més en la història dels EUA: desenes de seguidors trumpistes han aconseguit accedir a l'interior del Congrés dels Estats Units, on aquest dimecres se celebrava la sessió per certificar la victòria del demòcrata Joe Biden en les eleccions presidencials. La sessió era aturada perquè els congressistes poguessin debatre les objeccions dels republicans aliats de Trump als resultats a Arizona.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —