La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i diversos sindicats d’habitatge han aconseguit ajornar avui el desnonament d’una família amb una mare i dos fills a l’Hospitalet de Llobregat
Per ACN i Redacció
Publicat el 18 de juny 2020
Temps de lectura 1 MINUT

300 activistes de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) i diversos sindicats d’habitatge s’han concentrat i han impedit avui a la tarda el que hagués estat el primer desnonament mediàtic de l’estat d’alarma.

Liliana i els seus dos fills de 7 i 13 anys havien de ser desnonats avui del seu pis a l’Hospitalet del Llobregat, on viuen des de fa un any i mig, de relloguer a un estafador, segons ha explicat Liliana. La concentració de la PAH ha aconseguit ajornar el desnonament.

                                                       Liliana firmant l'ajornament

Lucía Delgado, de la Plataforma, ha aprofitat per exigir el govern espanyol que modifiqui el reial decret de la "nova normalitat" perquè s’aturin "tots els desnonaments, també els d’ocupació", ja que Liliana ha explicat que vivia al pis pagant el relloguer d’una habitació a un estafador.

Una altra de les demandes que ha fet Lucía Delgado ha estat que el govern utilitzi les eines que tingui a mà perquè el Banc Sabadell i Cerberus ofereixin un lloguer social.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —