Joan Carles I i Corinna Larsen
Per ACN
Publicat el 27 de juliol 2020

El titular del jutjat d'instrucció 6 de l'Audiència Nacional, Manuel García Castellón, ha reobert el cas de les gravacions de l'excomissari José Manuel Villarejo amb l'examant del rei emèrit Corinna Larsen en què parla de la seva relació amb Joan Carles I i suposats negocis irregulars de l'exmonarca.

Segons el magistrat, "podria haver-se produït algun tipus d'encàrrec per part de Corinna Larsen a José Manuel Villarejo perquè a través de les societats que integraven l'anomenat Grup Cenyt, procedís a l'obtenció il·lícita de determinada informació".

En una de les converses entre els dos, Villarejo ofereix els seus serveis a Corinna arran que exposa a l'excomissari les seves inquietuds sobre una assistent personal espanyola que podria estar filtrant informació sobre la seva vida privada. García Castellón creu que s'ha d'aclarir si l'encàrrec es va arribar a materialitzar la qual cosa pot suposar un delicte de suborn actiu i passiu.

El magistrat apunta que de les manifestacions de Corinna als àudios "semblen deduir-se" delictes de corrupció en transaccions econòmiques internacionals i delicte de suborn, comesos per espanyols o estrangers fora del territori nacional. Corinna parla del pagament d'unes comissions i de comptes bancaris dels quals seria titular real a Suïssa el rei emèrit.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —