Augment en casos positius a les ciutats de Lleida i Avinyó.
Per Redacció i ACN
Publicat el 02 de juliol 2020

S’han detectat 11 nous casos positius de covid-19 al Bages: tots ells treballadors de l’escorxador frigorífic d’Avinyó. Segons Regió-7, però, no es van contagiar a l’empresa - que ha realitzat més de 100 proves PCR entre la seva plantilla, totes elles amb resultat negatiu -, sinó que el contagi hauria tingut lloc a una festa privada a Manresa. 

L'escorxador frigorífic d'Avinyó en què treballen les 11 persones contagiades. 

D’altra banda, el brot que s’ha produït en un edifici del Centre Històric de Lleida suma ja 9 casos positius. Des del departament de Salut s’ha demanat als veïns que es confinin, fins a rebre els resultats de les proves que s’han sol·licitat.

A més a més, l’Alberg Jericó - entitat sense ànim de lucre destinada a promoure la solidaritat cap a persones desprotegides -  ubicat també a la ciutat de Lleida, compta ja amb cinc casos confirmats, tres dels quals són residents del centre. No obstant això, encara estan pendents dels resultats de les proves PCR que s’han fet a 70 persones relacionades amb la fundació, que engloben voluntaris, treballadors i veïns.

Dins la regió sanitària de Lleida, se segueixen supervisant vuit brots més, els quals, segons Salut, es troben tots sota “control”. Tres d’ells han tingut lloc a empreses fructícoles de la zona i agrupen 24 positius i 40 contactes aïllats; i un altre a la residència privada Castrillón, que en suma 18.

Amb l'objectiu d'acollir persones infectades i als seus contactes estrets, l’Hotel Nastasi ha obert les seves portes, per tal de facilitar l’aïllament d’aquells que no el poden fer correctament als seus domicilis.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —