Avió de Ryanair enlairant-se
Per ACN
Publicat el 08 de juliol 2020

L'Organització Europea per a la Seguretat de la Navegació Àrea (Eurocontrol) ha detectat un augment significatiu del tràfic aeri des de la reobertura de les fronteres a la Unió Europea a mitjan juny, i ara anticipa que durant el mes d'agost ja operaran el 50 % dels vols habituals. Eurocontrol ha millorat les seves previsions inicials i en el seu darrer informe pronostica que a finals de juliol l'activitat aèria serà superior al 40 % del que és habitual durant aquesta època de l'any. Ryanair està liderant la recuperació del sector amb la reactivació de vols més gran "amb diferència" a Europa, segons Eurocontrol.

Així, torna a situar-se com el grup aeri europeu amb més vols al vell continent, per davant de Lufthansa, Air France i IAG (Vueling i Iberia). "El tràfic dels grans grups aeris va augmentar de forma constant la setmana passada", ha assegurat aquest dilluns el director d'Eurocontrol, Eamonn Brennan. L'organització remarca que gairebé totes les aerolínies europees han incrementat les operacions de forma significativa des de l'1 de juliol.

Coincidint amb l'inici de la temporada d'estiu i el relaxament de les restriccions per la Covid-19, Eurocontrol veu especialment una major activitat aèria als estats del sud d'Europa, sobretot a Espanya, Itàlia, Grècia i Portugal. De fet, les dues rutes amb més moviments d'aquests últims dies són les que van d'Alemanya i del Regne Unit cap a l'Estat espanyol.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —