Ayuso demana a Sánchez que cessi Iglesias per donar suport a moviments "que pretenen derrocar les democràcies"
Per ACN
Publicat el 18 de febrer 2021

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, han comparegut aquest dijous a la Puerta del Sol, escenari dels disturbis de la manifestació per Pablo Hasél, i han demanat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que cessés el vicepresident primer, Pablo Iglesias, pel suport de la seva formació —segons Ayuso— a moviments "que pretenen enderrocar les democràcies". Per a Ayuso, Iglesias "instiga a aquesta situació promoguda per defensar un delinqüent reincident", en referència a Hasél, i "posa en qüestió la democràcia espanyola".


Ayuso, en unes declaracions enceses i per a molts exagerades, ha insistit que Iglesias "està sempre al darrere d'aquests moviments vandàlics violents" que al seu entendre "s'organitzen a escala internacional" a través "dels seus mitjans de comunicació, com Hispan TV o Sputnik", i que "posen en qüestió la democràcia espanyola".

"Aquests moviments radicals que pretenen sobretot enderrocar les democràcies liberals han de parar i, per tant, demano al president del govern que el cessi immediatament, perquè aquest país no pot estar vicepresidit per un polític com aquest".

Ayuso ha afirmat que "tots els demòcrates ens hem d'unir per condemnar aquests fets" i "espero que qui no ho faci marxi de les nostres institucions". "Busquen enderrocar governs per instal·lar aquesta revolució", ha conclòs.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —