Bad Ash
Per Carme Hervás
Publicat el 30 de gener 2022

Després del bestseller que va suposar la primera entrega tots ens preguntàvem com ho faria l’autora per mantenir els lectors tant enganxats. La història comença quan Ashley fa un tracte amb Cam, un dels xics populars de l’institut, qui vol traure’s d’enmig la xica que ix amb el seu millor amic, Tyler, que és el veí del qual Ashley duu quatre anys enamorada...

Amb aquest plantejament no podíem esperar altra cosa que una història súper addictiva i plena de clixés que juguen al favor de l’autora, i com no, amb moltíssim safareig, el que es manté fins el final en aquest institut de Califòrnia. Si ets fan de Taylor Swift t’agradarà encara més Bad Ash, ja que tots els capítols comencen amb una cançó de l’artista i Ashley és tan swiftie com ho pot ser el lector.

Les trilogies que giren entorn a una mateixa història d’amor juvenil no solen funcionar, però en aquest cas l’autora aconsegueix traure-li cada vegada més suc a la història. Els personatges secundaris van adquirint una importància que no tenien en un primer moment. Així, la família i sobretot l’amistat arriben a tenir un paper fonamental en la trama. Fins i tot en alguns moments aconsegueixen igual o més protagonisme que el triangle amorós principal. En destaque la història de Mia, qui ens manté expectants per veure què ocorre amb ella. Així com també sorprèn el personatge de Vanessa, que trenca tots els prejudicis que podíem tenir sobre animadores com ella en aquest tipus d’històries. Les trames secundàries es colen en la principal cohesionant tot el llibre i aportant-li una magnitud que no sospitàvem en el primer, on la trama era molt més senzilla.
La pluma de l’autora és clau per fer addictiva aquesta història. Recorda Rainbow Rowell, autora de llibres com Eleaonor & Park, una de les meues escriptores preferides.

A l’última part de la trilogia descobrim la doble cara dels personatges. Arribem a odiar un poquet al nostre Cam mentre que les inseguretats d’Ashley no fan més que alimentar la tensió que arrossegàvem des de la segona part. Així, l’autora tracta temes tan actuals com la salut mental o la importància de ser fidel a una mateixa. 

Per suposat no podíem deixar de costat Tyler. M’atreviria a dir que fins i tot el #TeamCam pot arribar a agafar-li estima al nostre quarterback en aquesta tercera part. En definitiva, Bad Ash s’ha posicionat en un dels tops del 2022 (i també m’ha tret d’algun bloqueig lector). Si busqueu una història addictiva i entretinguda la trobareu de la mà d’Alina Not.

El llibre es podrà trobar a les llibreries a partir del 2 de febrer. I dissabte dia 5 l'autora signarà exemplars a partir de les 17.00 a la Fnac de les Arenas.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Not (@_alinanot_)

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —