Bad Bunny
Per Redacció
Publicat el 21 de setembre 2020

Ja ho va fer durant la quarantena amb un concert de confinament que alguns van veure i altres es van perdre per a sempre perquè mai va ser penjat enlloc. Ahir la nit, el cantant de Puerto Rico, Bad Bunny, va fer alguna cosa així com la mare de tots els streamings: un concert itinerant pels carrers de Nova York sobre un camió gegant. Aquest matí, des d'aquí, el món es dividia en dos: els qui havien estat atents per assistir aquest concert -mig sorpresa- i els qui estaven dormint en aquell moment i s'ho van perdre. Els primers es van encarregar de tuitejar per als segons.

El porto-riqueny va interpretar cançons com “Yo perreo sola”, “Si veo a tu mamá” o “Bendiciones”. Va faltar pèrò, la icònica “Safaera” i alguns fans seus s'ho van fer notar. El cantant també va comptar amb col·laboracions a distància de J Balvin i Sech. Amb J Balvin va cantar l'emblemàtica "La Canción". 

Una queixa popular ha estat provocada per la inserció de vídeos publicitaris interrompent el directe, que ha sorprès els espectadors per l’oportunisme que se’n desprèn en una actuació que es plantejava com gratuïta i accessible per a tothom. Ibai Llanos, una de les figures més reconegudes dels eSports, va fer una recreació humorística en el moment de l'spam publicitari.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —