Un dels pocs actes presencials serà la vigília de la festivitat, quan es presentarà la "Mulassa de Badalona"
Per EFE i Redacció
Publicat el 03 d’agost 2020

La ciutat de Badalona celebrarà entre el 14 i el 16 d'agost la seva Festa Major amb un cartell ple d'activitats telemàtiques per evitar les aglomeracions i contenir els rebrots de Covid-19. Tot i que també n’hi haurà alguna de presencial amb les mesures de seguretat i higiene corresponents.

Segons un comunicat de l'Ajuntament, un dels pocs actes presencials serà la vigília de la festivitat, el 13 d'agost, quan es presentarà la "Mulassa de Badalona", acompanyada per les 'mulasses' de Vilanova i la Geltrú i Tarragona, al saló de plens del consistori, amb aforament restringit i mesures de seguretat.

Amb les mateixes restriccions es podrà visitar una exposició a la planta baixa de l'edifici consistorial, la Casa de la Vila, amb els elements festius de la ciutat, que aquest any no es passejaran pels carrers i la inauguració serà a porta tancada i retransmesa per les xarxes socials.

Aquest any Badalona recupera la celebració de Sant Roc, el dia 16 d’agost, com a copatró de Badalona, i que durant molts anys s’havia celebrat. També s'emetran entrevistes on-line a experts en cultura tradicional i popular per apropar la ciutadania al patrimoni festiu badaloní.

Els focs, des del balcó

D'altra banda, aquest any hi haurà sis canonades de foc que donaran pas a sis petits castells de foc que es dispararan des de cada un dels districtes de la ciutat de manera simultània, però sense assistència de públic, ja que la idea és que els veïns puguin veure-ho des dels balcons o finestres de casa seva.

Aquesta particular Festa Major de la ciutat de Badalona es podrà seguir a través de les xarxes socials @festamajorbdn (a Twitter, Facebook, Instagram i YouTube).

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —