PLATJA
Per ACN
Publicat el 13 de juny 2020

El Ministeri de Sanitat ha autoritzat la petició de Salut i dilluns Girona i la Catalunya Central passaran a la fase 3. El Departament ha decidit finalment no incloure a la petició l’àrea de Barcelona i Lleida, la qual va entrar a la fase 2 aquest dilluns. Salut al·lega que necessita uns dies per veure l’evolució de l’epidèmia i, si és l’esperada, proposaran que el canvi de fase es produeixi abans del cap de setmana que ve. Amb l’avenç de Girona i la Catalunya Central, a partir de dilluns gran part de Catalunya –a excepció d’aquestes dues regions– estarà a la tercera etapa de la desescalada sota el comandament de la Generalitat.

Sanitat també ha donat el vistiplau perquè Galícia entri a la nova normalitat a partir de dilluns, i que el País Valencià, Ceuta, Ciudad Real, Toledo i Albacete (Castella-la Manxa), Lleó, Zamora, Palència, Valladolid i Burgos (Castella i Lleó) avancin a la fase 3.

Madrid continuarà a la fase 2 i la comunitat preveu demanar dilluns d'avançar a la 3 el 22 de juny, just el dia en què decaurà l’estat d’alarma.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —