Nois fent pràctiques amb patinet elèctric en un circuit tancat a Reus sota la supervisió d'un agent de la Guàrdia Urbana
Per EFE
Publicat el 27 d’abril 2021

L'Ajuntament de Barcelona està començant a dissenyar la fórmula legal que li permeti confiscar els vehicles de mobilitat personal d'aquells usuaris que cometin infraccions greus o reiterades, segons ha informat avui La Vanguardia.

El tinent d'alcalde de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, ha explicat a aquest diari que la possibilitat de requisar el patinet s'està "acabant d'estudiar amb l'equip jurídic de l'ajuntament" per determinar fins a quin punt les actuals ordenances els permeten fer aquest pas.

"Hi ha un grup reduït d'usuaris que són especialment irresponsables conduint aquest tipus de vehicles, l'ús dels quals és cada vegada més majoritari. No permetrem que circulin impunement posant en perill la integritat dels altres usuaris", ha advertit Batlle, que ha sostingut que és evident que "alguna cosa més hem de fer per ordenar el sector".

Batlle avança també la seva intenció de traslladar la proposta a la Direcció General de Trànsit (DGT), el director de la qual, Pere Navarro, ha declarat a La Vanguardia que quan la rebin la miraran "amb tot l'afecte".

"Els donarem suport en tot el que puguem. D'entrada no ens sembla malament confiscar un patinet, de la mateixa manera que s'immobilitza el vehicle d'un infractor amb el cep", ha avançat Navarro.

Fins ara, a Barcelona la retirada de patinets únicament s'havia dut a terme a la via pública amb les empreses de patinets compartits que van desplegar les seves flotes als carrers de la ciutat sense cap permís.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —