L'acte es reduirà a un minut de silenci i a una ofrena floral a la Rambla
Per EFE
Publicat el 13 d’agost 2020

L'Ajuntament de Barcelona celebrarà dilluns un acte d'homenatge a les víctimes de l'atemptat terrorista del 17A de 2017. A diferència d'altres anys, l'acte d'homenatge d'enguany que ha promogut el consistori de la capital catalana amb motiu dels atemptats de Barcelona i Cambrils (Baix Camp) serà reduït a causa de la pandèmia. L'acte, que començarà a les 10 del matí, es limitarà així a un minut de silenci al Pla de l'Os de la Rambla i a una ofrena floral en record a les víctimes de l'atemptat, en què van morir setze persones.

A aquest homenatge a les víctimes de l'atemptat gihadista de fa tres anys assistiran el ministre de Sanitat, Salvador Illa; la presidenta del Congrés, Meritxell Batet; la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera; i el president de la Generalitat, Quim Torra; entre d'altres autoritats.

També està previst que hi participin entitats representants de les víctimes, però no l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes (ACVOT) ni la Plataforma 17A, que s'han desmarcat de l'homenatge promogut per l'ajuntament. A més, han decidit finalment suspendre l'acte que havien convocat per al pròxim dia 17 d'agost a les 19 hores a l'inici de la Rambla.

Segons han informat aquestes entitats en un comunicat, l'acte d'homenatge s'ha cancel·lat finalment per "recomanació" de les autoritats sanitàries i la prohibició de reunions de més de deu persones a causa dels rebrots de la pandèmia a Barcelona.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —