Barcelona
Per ACN
Publicat el 07 d’octubre 2021

Gairebé un centenar d'entitats s'han aplegat en el moviment Barcelona és Imparable a través del qual reclamen superar "el desànim, la grisor i l'aturada" actuals. Al manifest, les organitzacions asseguren que la pandèmia ha estat un cop fort i que institucionalment s'ha volgut desfer el model d'èxit de Barcelona i se l'ha projectat com la ciutat "del no".

Asseguren que fa anys que es deixen escapar oportunitats que podrien situar la ciutat a l'epicentre de sectors estratègics en l'àmbit internacional. Per això, afirmen que cal fer un pas endavant per no perdre el lideratge i que s'ha de fer seguint un model de consens, acord i col·laboració. D'aquesta manera, fan una crida a la mobilització i en convoquen una el 21 d'octubre.

Entre els signants hi ha Moviment Tsunami Veïnal, Barcelona Oberta, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, la Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya i el Reial Cercle Artístic de Barcelona, entre d'altres.

El manifest també menciona que tot això es vol fer seguint un model de desenvolupament respectuós amb l'entorn i el medi ambient. Però apunta que s'ha de fer apostant pel "sí responsable" i no per la 'cultura del no'.

En l'àmbit econòmic, consideren que cal un impuls en tots els sectors, valorant l'esperit emprenedor i donant oportunitats als que volen crear riquesa. En paral·lel aposten per una ciutat que redistribueixi millor la riquesa i redueixi les desigualtats.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —