platges Barcelona
Per ACN
Publicat el 16 de maig 2020

L'Ajuntament de Barcelona segueix aplicant mesures per flexibilitzar el confinament de la ciutat. El següent pas serà l'obertura, a partir de dimecres vinent, de totes les platges de la ciutat entre les sis del matí i les vuit del vespre perquè s'hi pugui passejar. Fins ara només estaven obertes per a la pràctica esportiva individual —com córrer o nedar— durant la franja del matí, però ara es permetrà també el passeig, tot i que respectant les franges d'edat per a les sortides. Per contra, el bany recreatiu i les estades a la platja continuaran prohibides. 

Així mateix, també continuaran tancades les zones de jocs infantils i les esportives. De vuit del vespre a onze de la nit només estarà habilitat l'accés per a la pràctica d'activitats de surf i els esportistes professionals i federats, que ho seguiran fent al punt habilitat a la platja del Bogatell. A partir de les onze de la nit les platges barcelonines romandran tancades, sense excepció.

Surfistes a les platges de Barcelona. Foto: EFE

Dimecres també s'obriran al públic de la ciutat tots els parcs de la ciutat. A més, per facilitar la pràctica esportiva, un total de 22 parcs avancen l'hora d'obertura a les vuit del matí, en compte de fer-ho a  l'hora habitual, que era a les deu. Els tres parcs de la ciutat que tenen un centre educatiu a dins, obriran un accés a partir de dimarts per facilitar l'entrada de les famílies per fer la preinscripció escolar. Pel que fa al Park Güell obrirà al veïnat, però només per facilitar el passeig i la pràctica esportiva.

D'altra banda, a partir de dilluns es reprèn a tota la ciutat el servei de recollida de trastos vells, residus voluminosos i mobles, que es podran baixar al carrer el dia assignat segons cada carrer entre les vuit del vespre i les deu de la nit. Per contra, de moment no es restableix el servei de recollida a la porta de casa. 
 

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —