Guillermina Motta
Per EFE
Publicat el 28 de febrer 2021

El festival de cançó d'autor Barnasants celebra avui al Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) un concert en homenatge a Guillermina Motta, en el qual les cantants Sílvia Comes, Anna Roig, Laura Simó i Mone Teruel versionaran les seves cançons.

Una bruixa com nosaltres és el nom de l'espectacle en el qual Sílvia Comes ha estat treballant des de fa gairebé dos anys, quan el director del Barnasants, Pere Camps, li va proposar dirigir un homenatge a Guillermina Motta.

En un comunicat, el festival ha explicat aquest dimecres que el concert "pretén rendir un agraïment a la icònica cantant barcelonina que va musicar poesia i va adaptar referents de la chanson, a més de cantar tangos, compondre cançons i proclamar cuplets".

L'espectacle, que serà gravat en directe per a un posterior disc, comptarà amb diverses cançons que han marcat la trajectòria de l'artista com Cançó d'un doble amor, No us caséssiu pas, noietes o Visca l'amor.

"La Motta jugava amb la dosi justa de seriosa frivolitat, i amb una dosi major de compromís i denúncia transmesa amb clares intencions de no deixar ningú indiferent. Esperem que sorprengui el públic, el nouvingut i el que l'adorava, el de sempre", ha dit Comes, que ha reconegut haver descobert "autèntiques joies" durant la preparació del concert. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —