Batman
Per EFE
Publicat el 23 d’agost 2020

"The Batman", amb Robert Pattinson debutant en la pell del superheroi emmascarat, va ser el plat fort de DC. FanDome, el macroevent virtual que Warner Bros., al no haver-hi Comic-Con, va celebrar ahir per concretar els seus plans de futur sobre les adaptacions de les històries de DC. Comics.

Al costat d'aquest nou i ambiciós projecte sobre Batman, que va presentar ahir les seves primeres imatges, Warner Bros també va donar alguns detalls sobre altres apostes importants al el món dels superherois, des de "Wonder Woman 1984" al nou muntatge de "Justice League" passant per l'estrena de Dwayne Johnson com a Black Adam.

Tot i ser un dia llarg i intens de novetats i secrets al descobert, l'atenció de tots els fans estava posada en "The Batman". El director Matt Reeves va anunciar el "teaser" (primer avanç) d'aquesta esperada pel·lícula sobre Batman que protagonitza Robert Pattinson, liderant un elenc en el qual també apareixen Zoë Kravitz, Paul Dano, Colin Farrell i Andy Serkis.

"Sóc la venjança", diu Pattinson en un moment d'aquest primer avançament de tèrboles i violentes imatges acompanyades per la cançó "Something in the Way" de Nirvana. Reeves va mostrar la seva admiració per Pattinson: "És un actor increïble". "És com un camaleó (...). I té l'aparença de Batman, però sobretot té l'ànima d'algú que pot interpretar a Batman d'una manera que no hem vist fins ara", va afegir.

El cineasta va assegurar que aquesta cinta, l'estrena de la qual està previst per l'octubre de 2021, no mostrarà els orígens del personatge sinó que tractarà de reflectir a un Bruce Wayne ja com Batman "cometent errors, creixent, caient i sent un heroi" des d'una perspectiva "humana".

I va afegir també que per a aquesta pel·lícula, amb forma de thriller d'aire detectivesc, s'ha inspirat en clàssics dels anys 70 com "Chinatown" (1974), "The French Connection" (1971) o "Taxi Driver"(1976).

El to del 'Joker' de Todd Phillips sembla que arriba a Batman. Un mite gegantí amb adaptacions infinites. Jo, si fos Nolan, estaria tremolant... https://t.co/7jzDTjebEU


Vida més enllà de 'The Batman'
Batman no va ser l'únic superheroi convidat al DC. FanDome. Dwayne Johnson va comparèixer per primera vegada com Black Adam per a oferir algunes pinzellades de la pel·lícula sobre aquest antiheroi de DC. Comics que dirigirà el cineasta espanyol Jaume Collet-Serra.

"Vull que m'ajudeu a enviar un missatge a la resta de superherois de DC: fem-li saber a The Flaix, Shazam, Aquaman, Wonder Woman, Batman i Superman que les coses no seran iguals perquè la jerarquia de poder en l'Univers de DC. canviarà", va dir l'actor sobre la pel·lícula que es llançarà a finals del pròxim any.

Molt més a prop està, en principi, "Wonder Woman 1984", seqüela de "Wonder Woman"(2017), que s'ha d'estrenar a l'octubre. La directora Patty Jenkins va assegurar que l'espera valdrà la pena perquè aquesta és una superproducció feta com "un espectacle visual" per a la pantalla gran.

De nou amb Gal Gadot com a estrella, "Wonder Woman 1984" va donar a conèixer al DC. FanDome un nou tràiler en el qual va destacar la presència de Kristen Wiig com la malvada Cheetah.

Un dels moments de més morbo de la jornada va ser la presentació del tràiler, amb "Hallelujah" de Leonard Cohen com a fons musical, del nou muntatge de "Justice League"(2017) que Zack Snyder portarà a la plataforma HBO Max en 2021. Aquesta nova interpretació es dividirà en quatre capítols d'una hora cadascun.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —