- vídeos -
The Beatles: Get Back, la nova sèrie documental de Disney+ ja té tràiler oficial
Per Redacció
Publicat el 14 d’octubre 2021

No importa quin any hagis nascut, segur que coneixes 'The Beatles', la banda britànica que va revolucionar els anys seixanta a base d'èxits que formen part de la història de la música. El seu talent, carisma i impacte va transcendir aquella època i d'aquí que avui se'ls consideri una llegenda del rock-and-roll.

Tot i que al llarg de la història s'ha documentat molt sobre la banda, encara falta molt per saber sobre com eren Paul McCartney, John Lennon, George Harrison i Ringo Star més enllà de les seves lletres i del que es veia sobre l'escenari. Precisament és el que vol esclarir el director Peter Jackson amb The Beatles: Get Back una sèrie documental de 3 capítols de dues hores cadascun que veuran la llum els dies 25, 26 i 27 de novembre.

Disney + ha presentat el tràiler oficial de la sèrie, que compta amb més de 50 hores de gravacions de material inèdit que ens permet conèixer als Fab Four d'una manera diferent. "Durant sis hores, coneixeràs 'The Beatles' amb una intimitat que mai vas pensar que seria possible", afirma Jackson en un comunicat.

Van deixar de ser amics?

Originalment, el material inèdit va ser filmat pel documental del 1970 dirigit per Michael Lindsay-Hogg sobre l'últim àlbum de la banda, Let it Be. Amb aquest contingut, Jackson tracta de reconstruir la pel·lícula de Lindsay-Hogg per mostrar l'amistat que encara existia entre els membres del grup i per posar en dubte les afirmacions que asseguren la mala relació que hi havia entre els músics en aquell moment.

La millor manera de mantenir viu l'esperit d'alguna cosa que ja no hi és passa per antics records que puguin fer-nos retrocedir en el temps, però a la vegada fer el possible per arribar a noves generacions. The Beatles: Get Back permetrà les dues coses.

D'una banda, aquells que van viure la beatlemania podran recordar, amb tristesa això sí, els últims dies del grup. Mentre que, d'altres, els més joves, podran conèixer què va representar aquest mític grup, icona de les boy bands.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —