EFE
Per EFE
Publicat el 23 de març 2021

Beth, l'exconcursant d'OT que va representar a Espanya en Eurovisió en 2003, edita avui dimarts un àlbum titulat Origen, que arriba després de set anys de silenci discogràfic i en el qual torna a incloure temes en castellà, la qual cosa no feia des del seu segon àlbum d'estudi, My own way home (2006).

La que va ser concursant de la segona edició del programa Operación Triunfo va iniciar la seva carrera en solitari aquell mateix any amb un disc íntegrament en castellà i després va editar un segon àlbum en anglès, que incloïa dues cançons en castellà, abans d'iniciar una etapa exclusivament en català.

Quinze anys després, Beth torna a cantar en castellà a Origen, un disc que s'allunya dels sons pop-folk dels seus últims treballs i introdueix tocs electrònics. L'àlbum també inclou temes en català, com "Que tremolin els arbres", un dels dos senzills que Beth va avançar el 2020.


Encara que la major part de les cançons del disc van ser escrites fa temps, Beth ha aconseguit donar al disc una coherència sonora, amb melodies netes, dolces i positives. Les cançons són una "reconciliació amb la Beth autora", segons ha explicat l'artista, que en aquest disc parla d'amor, desamor i dels seus fills.

Albert Solà, cantautor català que ha col·laborat amb artistes com Robi Iniesta (Extremoduro), Quimi Portet (L'Últim de la Fila) o Estopa, ha estat l'encarregat de la producció de les cançons del disc.

La cantant presentarà Origen demà 24 de març a la sala Luz de Gas de Barcelona i té previst iniciar la gira del disc a l'abril.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —