Vázquez Montalbán
Per EFE
Publicat el 01 de febrer 2022

La Biblioteca de Catalunya (BC) començarà a l'abril la seva temporada d'exposicions amb una mostra que commemora el 50è aniversari de la publicació de "Yo maté a Kennedy", la primera novel·la protagonitzada pel detectiu Pepe Carvalho de Manuel Vázquez Montalbán.

Durant aquest any, ha anunciat aquest dilluns la BC, també recordarà amb exposicions el 75è aniversari de la Coral Sant Jordi, el centenari de la mort del bibliòfil i mecenes Isidre Bonsoms, i el centenari de la revista infantil "Virolet".

A més d'aquestes commemoracions, la Biblioteca de Catalunya acollirà una exposició dedicada als Premis de Gravat Associació Internacional Duana de les Arts i una altra a la pintora i gravadora Maria Josepa Colom.

Al llarg de l'any també hi haurà exposicions dedicades a les dones de la música, al món de les festes populars, als àlbums romàntics i les cartes il·lustrades, i a la Conferència de la Societat de Nacions.

La programació d'aquest any comprèn deu exposicions que es podran veure a la Sala d'Exposicions i a l'Espai Zero de la Biblioteca de Catalunya.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —