L'equip de Biden veu "escandalós, sense precedents i incorrecte" que Trump qüestioni
Per ACN
Publicat el 04 de novembre 2020

L'equip del candidat demòcrata Joe Biden veu "escandalós, sense precedents i incorrecte" que el president i candidat republicà, Donald Trump, qüestioni el recompte de les eleccions. En un comunicat difós a la premsa, la directora de campanya de Biden, Jen O'Malley Dillon, ha criticat que Trump vulgui "eliminar els drets democràtics dels ciutadans americans". "Mai abans en la nostra història un president dels Estats Units havia intentat retirar als americans la seva veu en unes eleccions", ha lamentat la demòcrata, que ha recordat que els republicans van evitar que es poguessin comptar vots anticipats en alguns estats abans de les eleccions i "ara Trump diu que aquests vots tampoc no poden ser comptats després del dia electoral".

"El recompte no s'aturarà. Continuarà fins que cada vot emès correctament sigui comptat", ha destacat la cap de campanya de Biden, que ha remarcat que les lleis nordamericanes protegeixen el "dret constitucional a votar".

De fet, O'Malley Dillon ha fet seves les paraules del vicepresident de Trump, Mike Pence, que en el seu discurs ha estat molt més caut que el seu superior i ha dit que el recompte seguia en marxa.

"Trump no decideix els resultats d'aquestes eleccions, sinó el poble americà. I el procés democràtic ha de continuar i continuarà fins que estigui acabat", ha conclòs O'Malley Dillon.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —