- podcasts -
Per Binta Kebbeh
Publicat el 04 de desembre 2021

Ja ha arrencat el Black Barcelona Festival, una conjuntura d'obres artístiques i programes d'emprenedoria gestionats per a joves negres. El festival té com a objectiu crear un espai de sensació per a la comunitat afro, i deixar de negativitzar la figura dels negres; els quals normalment representen, tant als teatres com a les pel·lícules, perfils de pobresa, submissió i vulnerabilitat.

Sílvia Albert, directora teatral, recalca la importància de canviar aquests estereotips amb una obra teatral gestionada per afrodescendents anomenada Dos mundos que se tocan. La Sílvia, la Karel i la Deborah, totes mares i planificadores de la trobada, també han organitzat tallers per als més petits perquè tinguin referents negres i se sentin dins de la societat.

A part d'activitats folklòriques, també hi haurà una secció de llibreria africana anomenada United Minds. És la primera llibreria especialitzada de l'Estat espanyol, on hi haurà una sèrie de llibres d'autors negres amb la finalitat de tenir les històries africanes al nostre abast.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —