Bomberes de Barcelona exigeixen l’expulsió del company que les gravava despullades al parc de Sant Andreu
Per ACN
Publicat el 11 d’agost 2020

A l’inici del cas, la fiscalia demanava sis anys de presó i inhabilitació per al bomber de Barcelona que entre el juliol i el setembre del 2015 va enregistrar tres companyes amb una càmera que va amagar al vestuari femení del parc de Sant Andreu. Tot i això, fa tres setmanes, el jutge va acabar imposant una pena de 4 mesos i mig de presó per un delicte contra la intimitat i la sentència acceptava que seguís fent de bomber quan hagués complert la pena.

Les bomberes afectades i altres companys critiquen que l’autor dels fets es pugui reincorporar al seu lloc de treball i exposen que no acceptaran una sentència “retrògrada”. També demanen l’expulsió del cos d’una persona que “va ser capaç de gravar de manera deliberada i reiterada les seves companyes”. En el comunicat difós a través de del compte de Twitter adverteixen que els Bombers sempre han estat “exemple de respecte, igualtat i tolerància” i defensen que aquesta sentència no segueix la mateixa línia.

El jutge confia en la intenció de l’acusat de “reparar el dany causat”, ja que l’home va enviar dos missatges penedint-se d’haver gravat les seves companyes. La sentència també argumenta que no hi ha tres delictes sinó “un delicte amb tres perjudicades” i afegeix que les imatges “només retraten la nuesa” no tenen “connotació sexual ni moments íntims”.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —