Bombers
Per ACN
Publicat el 17 de novembre 2020
Temps de lectura 3 minuts

Els aspirants al cos de Bombers de la Generalitat que van quedar fora del procés perquè no van superar el test de personalitat han anunciat que iniciaran un procés per la via penal si no s'anul·la la prova. Els afectats han donat al Departament d'Interior fins a aquest dijous per donar-los una resposta i si no és així, presentaran la querella.

Els aspirants demanen també la seva readmissió en el procés. El col·lectiu va presentar al·legacions a Interior, va demanar els criteris de correcció a l'empresa encarregada i explicacions al Parlament a través de diversos grups parlamentaris.

El mig miler d'opositors exclosos han rebut notificacions individuals en les quals se'ls comuniquen "patologies psicològiques severes i múltiples" com paranoia, psicosi, abús d'alcohol i drogues, neurosis, o descontrol emocional, segons ha informat el col·lectiu.

Tot i això, han afirmat que hi ha rectificacions i contradiccions en les notificacions i això els fa veure "una possible intencionalitat a forçar la continuïtat del procés malgrat no seguir el que s'estableix en les bases".

El col·lectiu està format per 488 persones de 1.094, que signifiquen un 45%, que van quedar fora a causa d’aquesta prova després d’haver superat un examen teòric i un psicotècnic.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —