Control de mossos d'esquadra
Per ACN
Publicat el 04 de juliol 2020

El conseller de l'Interior, Miquel Buch, ha assegurat que el confinament perimetral del Segrià "té data d'inici però no de final", encara que ha avançat que es tracta "d'un procés de 10 o 15 dies", tenint en compte que aquest és el període d'evolució del virus. En una atenció als mitjans a un control d'entrada del Segrià, Buch ha fet una crida a "no abaixar la guàrdia" i a mantenir les mesures de seguretat per prevenir contagis. El conseller ha alertat que "el vehicle de transmissió del coronavirus és el cos humà" i ha remarcat que dependrà de la ciutadania decidir "si volem ser-ne vehicle o no ser-ne".


​​​​​​​Buch ha recordat que la mobilitat només estarà permesa per casos de força major i ha remarcat que caldrà tenir el certificat d'autoresponsabilitat per poder passar els controls. En el cas de persones que treballen fora del Segrià o treballadors que necessiten entrar a la comarca per treballar-hi, el conseller de l'Interior ha explicat que caldrà tenir un certificat signat per l'empresa que així ho acrediti. Buch ha assegurat que tothom que tingui al residència dins la zona afectada podrà tornar-hi.

D'altra banda, el conseller ha demanat comprensió als conductors per les retencions que hi pugui haver a la carretera a causa dels controls perimetrals.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —