Buen Patrón
Per ACN
Publicat el 08 de febrer 2022

El buen patrón, de Fernando León de Aranoa, no ha estat seleccionada entre les cinc pel·lícules finalistes a la cursa per l'Oscar a millor pel·lícula internacional. El film havia passat el tall de les 10 escollides entre les candidates de tot el món, però ha quedat fora en la darrera selecció abans de la gala dels guardons de l'Acadèmia de Hollywood.

Anunciades per Leslie Jordan i Tracee Ellis Ross, les favorites d'aquest any als Oscar són: El poder del perro, de Jane Campion, amb 12 nominacions, i Dune, de Dennis Villeneuve, amb 10. Les segueixen Belfast, de Kenneth Branagh, i West Side Story, de Steven Spielberg, amb 7 nominacions. Entre els nominats a millors actors hi ha Javier Bardem i Penélope Cruz per les seves actuacions a Being The Ricardos i Madres paralelas, respectivament. 

La pel·lícula Madres paralelas, de Pedro Almodóvar, ha rebut un total de dues nominacions. Per una banda Penélope Cruz com a millor actriu i per altra Alberto Iglesias per la banda sonora.

En la categoria de millor pel·lícula internacional hi competiran la danesa Flee, la italiana Fue la mano de Dios —dirigida pel popular director Paolo Sorrentino—, la japonesa Drive my car, la noruega The worst person in the world, i la bhutanesa Lunana: a yak in the classroom.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —